Corona-aanbieding

Afschuwelijk dat Coronavirus! Verplicht thuisblijven, geen contacten meer en geen gezellige uitjes. Maar het heeft één voordeel: U heeft nu tijd voor dingen waar u anders niet aan toekomt! Zoals de familiefoto’s uitzoeken, die al jaren in een doos in de kast liggen te verstoffen. Als u eens door uw foto’s bladert, komen er vanzelf allerlei anekdotes en verhalen bovendrijven. Onvergetelijke verhalen die de moeite waard zijn voor uw nazaten. Dus waarom daar niet nú een begin mee maken?

Prijsindicatie voor uw persoonlijke verhaal inclusief 80 tot 100 foto’s, vastgelegd in een fraai uitgewerkt boekwerk à € 12,50,= per pagina (vanaf 100 pagina’s).

NU MET € 250,- CORONAKORTING

  • Dit is inclusief:
  • de complete tekst geschreven van uw persoonlijke verhaal
  • een volledig naar uw eigen smaak vormgegeven layout.
  • research en meerdere interviews op locatie (of op afstand- via skype)
  • importeren, bewerken en optimaliseren van de foto’s
  • drukklaar maken van het gehele document

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig. U zoekt zelf een aantal foto’s uit die een rol spelen in uw leven. Vervolgens scan ik die foto’s in, die de start van uw verhaal vormen. Daarna hebben we regelmatig contact, telefonisch of per mail, over de gebeurtenissen in uw leven. Die verhalen en anekdotes verwerk ik, als ervaren schrijfster, dan tot een boeiende geschiedenis, weergegeven in een uniek boek.

Veiligheid voor alles
Totdat fysiek contact weer veilig is, kan het contact geheel op afstand. Ondertussen werk ik dagelijks aan het verhaal, dat langzaam vorm krijgt, en 1x per week krijgt u per mail inzage in de vorderingen. Het hele boek, fraai vormgegeven in een hardcover kan doorgaans binnen 4 maanden worden afgerond. Mooi op tijd voor de feestdagen, wanneer u uw (klein)kinderen verrast met een uniek boekwerk over de geschiedenis van uw familie.

Interesse?
Ik geef u graag alle benodigde informatie, per mail of per telefoon.Mobiel: 06 4580 3546.
Bel (of mail) me vandaag nog, dan bent u ervan verzekerd dat uw foto’s en verhalen niet verloren gaan.