De Pannekoekenbakker in Plasmolen

De Pannenkoekenbakker in de buurt van Groesbeek
Als u op zoek bent naar een gezellig pannenkoekenhuis in de prachtige omgeving van Groesbeek, is  de Pannekoekenbakker in Plasmolen absoluut een aanrader. Vlakbij de natuurgebieden de Mookerplas, de Jansberg, en de Mookerheide ligt dit kindvriendelijke restaurant. De uitgebreide menukaart brengt niet alleen overheerlijke pannenkoeken, maar ook andere lekkernijen, zoals versgebakken poffertjes uit eigen keuken. Het ruime terras van de Pannekoekenbakker is een fantastische plek om relaxed buiten te zitten, naast de grote speeltuin, waar kinderen kunnen rennen en klauteren. Maar ook binnen is het heerlijk toeven voor jong en oud. Naast een speelhoekje voor de allerkleinsten kunnen grotere kids zich prima vermaken in de speelkelder.

Groesbeek en omgeving
Het bosrijke heuvellandschap en de mooie natuurgebieden karakteriseren de groene omgeving, terwijl het dorp zelf nog altijd de charme van een authentiek Gelders dorp heeft. De omgeving nodigt wandelaars en fietsers uit Groesbeek te ontdekken, met zijn musea, wijngaarden en de gezellige terrassen in het dorpscentrum. Ook de vele musea, waaronder het Nationaal Bevrijdingsmuseum, die het verleden van de tweede wereldoorlog in beeld brengt, zijn de moeite waard. Of het Afrika Museum in het pittoreske dorpje Berg en Dal, met een unieke collectie Afrikaanse kunst. Voor kinderen tot 12 jaar biedt Amusementspark Tivoli volop speelplezier, terwijl jong en oud plezier beleven aan een spelletje boerengolf op de Horst of een tochtje met de fiets op het spoor, de hilarische Grenzland-Draisine!

En daarna genieten van een pannenkoek!
Al fietsend door de omgeving maak je kennis met het veelzijdige landschap in de omgeving. U ontdekt de uiterwaarden in de Ooijpolder, de zoom van het omvangrijke Reichswald, of de heuvels in het uitgestrekte bos- en heidegebied van het Groesbeekse Bos. Na zo’n tocht is een heerlijke pannenkoek bij De Pannenkoekenbakker Plasmolen een perfecte afsluiting van een actief dagje uit.