Nieuwsbrief april

Hallo volgers!
Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn nieuwsbrief, waarin ik jullie met plezier op de hoogte houd van de laatste nieuwtjes van mijn schrijversperikelen.

Publicatie in Hallo Nijmegen
Als eerste staat mijn publicatie in Hallo Nijmegen op de agenda. Het huis-aan-huisblad, dat eind volgende week in de bus valt in Nijmegen en omstreken. Daarin wordt mijn eerste korte verhaal gepubliceerd, op bladzijde 13: Een bosje tulpen. 

En kort is dus in dit geval dus ook echt kort!
Een half A-viertje… Dat lijkt misschien gemakkelijk, maar in feite is dat een stuk lastiger, dan als je onbeperkt je schrijversdriften kan volgen, en alles wat je hart ingeeft, mag neerpennen! Want het hele verhaal dient verteld te worden in dat ene kleine stukje tekst. Dus geen uitgebreide intro’s, geen karakterbeschrijvingen of flashbacks, maar linea recta in het verhaal duiken, en via een korte beschrijving meteen door naar de uitsmijter! Leuk, maar wel een uitdaging! Lees zelf maar of je vindt dat ik erin geslaagd ben. (Mocht je de Hallo Nijmegen niet in de bus ontvangen hebben, (bijvoorbeeld als je een nee-nee sticker naast je brievenbus hebt) dan kun je het artikel ook lezen op www. hallonijmegen.nl.  Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

In deze uitgave maak je bovendien kans om mijn debuutroman te winnen, als je de woordzoeker op bladzijde 38 op weet te lossen. De inzenders van de juiste oplossing dingen mee naar een gesigneerd exemplaar van mijn boek Wiet & witte wijn. Mocht je het zelf al hebben (wat ik hoop!) dan kun je goede sier maken door het boek cadeau te doen aan een goede vriendin (of vriend mag ook natuurlijk!)

Het tweede item is mijn nieuwe schrijversspecial: Familieverhalen.
Via mijn blog kun je mijn herinneringen aan mijn bloemrijke jeugdverhalen volgen. (Je kan natuurlijk gewoon af en toe inloggen, maar als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, lees je het verhaal meteen als het is geplaatst). De titel van deze week is: Winter in het stadswandelpark.

 Maar mijn verhalen zijn zeker niet uniek. De meeste mensen hebben zoveel interessante, leuke, of ontroerende herinneringen aan hun jeugd of aan gebeurtenissen in de familie, dat het doodzonde zou zijn daar niets mee te doen. Ook als je daar zelf geen zin of tijd voor hebt. Want als je mij jouw familieverhaal vertelt, zorg ik ervoor, dat het een boeiend verhaal wordt, herkenbaar geschreven en mooi vormgegeven in een boek. Eventueel aangevuld met sprekende foto’s, die het beeld compleet maken; een fantastische erfenis voor de volgende generatie!

Aanbieding
En voor mij is het niet alleen heel leuk en interessant om dat verhaal te mogen verwoorden, maar we doen het samen. Jij vertelt, ik schrijf. En omdat dit mijn première is in Familieverhalen, wil ik een leuke aanbieding doen, namelijk een korting van 30% voor de eerste aanmelder!

Dat maakt het wel heel interessant om je geschiedenis nu voordelig vast te leggen…Voor meer informatie, kijk maar eens op Familieverhalen
Of bel me gerust even, dan leg ik je graag uit hoe we samen aan zouden kunnen pakken. Uiteraard vrijblijvend. Ik hoor graag van je!