Werkwijze

De opdracht

Elke opdracht is uniek, en daarom begin ik ermee naar je te luisteren. Gaat het om een brochure, een webtekst, een advertorial of een heel boekwerk? Alles is mogelijk. Wat en hoe wil je iets overbrengen en wie is jouw lezer?

Duidelijke informatie
Om die informatie helder te krijgen vraag ik om een goede briefing, waarin je jouw wensen aangeeft. Ik kan zelf vaak de nodige informatie vinden, maar als je eventuele andere bronnen weet, helpt dat om een zo compleet mogelijke tekst te schrijven. Een goede checklist vind je hier.

Aan de slag
Als alles duidelijk is, ga ik aan de slag met het schrijven van de tekst, zoals jij die beoogt. Boeiend, prettig leesbaar en uiteraard in foutloos Nederlands. Inlezen en research horen bij het voorbereidende werk, zodat je je verzekerd weet van een feitelijk correct verhaal.

Een schappelijke prijs
Als je eens een kijkje neemt bij mijn tarieven, dan zul je zien dat een goed stuk tekst niet kostbaar hoeft te zijn. Al voor € 50,- schrijf ik een tekst van ca. 500 woorden, maar bij elke opdracht krijg je van te voren een offerte. Zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Goede afspraken
Op basis van ons gesprek, telefonisch of via e-mail, maken we samen afspraken, over de deadline en het tarief. Deze worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging, die ik je dan vooraf mail.
Voor alle opdrachten gelden de Algemene Voorwaarden van Marida-raketeksten.nl.

Contact    
Dus twijfel niet langer, neem gewoon even contact met me op. Ik neem graag de tijd om eens vrijblijvend met elkaar te praten. Je kunt me mailen of gewoon even bellen:  06 4580 3546. Wel zo makkelijk. Al met één telefoontje is het snel geregeld.