Een goede tekst…

maakt het verschil!

Een pakkende tekst schrijven, voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld, of voor een tekst op je website. Het lijkt zo simpel. Je weet precies wat je wilt zeggen, maar het blijkt toch lastiger dan verwacht… Logisch! Want een goede tekst schrijven is een vak apart. Dan is de klus zo geklaard! Want een tekstschrijver doet dat dagelijks. Al snap ik dat de eerste stap even een drempel kan zijn. Maar zeker ook een verademing!

Als je weet wat je wilt, ben je al een heel eind
Als je de opdracht uit handen geeft, is het handig als je weet wat voor soort tekst je nodig hebt. Wat wil je overbrengen, wat voor stijl en wie is de doelgroep? Met die informatie kom ik al een heel eind. Door een pakkend verhaal met de juiste info raakt de lezer geïnteresseerd. En dát is waar het om gaat.

Relevante info
Daarbij maakt het niets uit dat ik van een bepaald onderwerp niet meteen alles af weet. Want in een duidelijke briefing vind ik de belangrijkste informatie en de specifieke details. En in eventuele bronnen vind ik eenvoudig meer achtergrondinfo, die ik, als ervaren tekstschrijver, zó weet te filteren dat ik snel een boeiende tekst kan creëren.

Dus twijfel niet langer
Streep eindelijk die taak van je to-do lijst en bel of mail me! In een persoonlijk gesprek geef je aan wat je wensen zijn. Dan ga ik met de opdracht aan de slag en ga jij ondertussen doen waar je goed in bent: jouw business. Probleem van de baan!

TIP: Wil je graag graag eerst mijn schrijfstijl beoordelen? In mijn portfolio vind je recensies, en tevens het eerste hoofdstuk van mijn debuutroman: Wiet & Witte wijn
Of wil je graag eerst de kosten inzien? Begrijpelijk. Bekijk ze in tarieven