Een goede tekst…

maakt het verschil!

Een pakkende tekst schrijven, voor een blog bijvoorbeeld, of voor een wervende tekst op je website. Het lijkt zo simpel. Je weet precies wat je wilt zeggen, maar het blijkt toch een stuk lastiger dan verwacht… Logisch! Want een goede tekst schrijven is toch een vak apart. Een tekstschrijver, die dat dagelijks doet, heeft de klus zo geklaard! Daarom is het dan ook een slimme zet om hiervoor een ervaren iemand in te schakelen. Al snap ik dat de eerste stap even een drempel kan zijn. Maar het is ook een verademing als de tekst klaar is!

Welk doel heb je voor ogen?
Als je de opdracht uit handen geeft, is het handig als je weet wat voor soort tekst je nodig hebt. Wat wil je overbrengen, en wie is de doelgroep? Met die informatie kom ik al een heel eind. Een pakkend verhaal met de juiste info maakt de lezer geïnteresseerd. En dát is precies waar het om draait!

Relevante info
In feite maakt het niets uit dat ik van een bepaald onderwerp niet meteen alles af weet. Ik lees me namelijk vooraf altijd uitvoerig in over het thema. De belangrijkste informatie en de specifieke details vind ik natuurlijk in de briefing. En daarnaast bieden diverse externe bronnen  me meestal voldoende achtergrondinfo. Informatie die ik, als ervaren tekstschrijver, zó weet te filteren dat ik snel een boeiende tekst kan creëren.

Gun jezelf die rust
Streep eindelijk die taak van je to-do lijst en bel of mail me! Je geeft gewoon aan wat je wensen zijn en en ik ga met de opdracht aan de slag. Ondertussen ja jij doen waar je goed in bent: jouw business. Probleem van de baan!

Hoe het werkt vind je in werkwijze.
Of wil je graag eerst de kosten inzien? Begrijpelijk. Bekijk ze in
tarieven. 

TIP: Als je graag graag eerst mijn schrijfstijl wilt beoordelen vind je in mijn portfolio diverse recensies.

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?