Wat kost het?

Een familieverhaal boeiend vertellen vergt aandacht, inzicht in de situatie en een zorgvuldige aanpak. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook een vaardige pen. En daarom is het ideaal om dat aan een schrijver over te laten, die ervoor zorgt dat het een prettig leesbaar en boeiend verhaal wordt. En zo doen we het samen. U vertelt, ik schrijf. Een fantastische manier om je eigen familiegeschiedenis vast te leggen voor het nageslacht… Met zo’n boek heeft u een waardevol document in handen; een uniek cadeau voor uzelf of voor uw nazaten.

De mooiste memoires
Ik geniet ervan om mee terug te kijken in de geschiedenis van iemand’s leven. De gesprekken vooraf leveren dan ook vaak de mooiste memoires en de leukste anekdotes op. Herinneringen die het interessanter en spannender maken dan welk verzonnen verhaal ook. Een bijzondere levensgeschiedenis, die de moeite van het vastleggen waard is! 

Maar wat kost dat?
Een boek speciaal voor mij schrijven… Is dat niet vreselijk duur? Ik zie het u denken. Maar dat valt mee! De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, zoals de lengte van het verhaal en de omvang  van het boek (aantal pagina’s en foto’s). Maar in het algemeen kun je denken aan een prijs van ca. € 1750,- voor een boek van ongeveer 200/250 pagina’s. Dat houdt in de complete tekst van uw verhaal inclusief research, meerdere interviews en het verwerken van 80 tot 100 foto’s, die ik zonodig inscan en bewerk. Voor afwijkende wensen, en het ontwerp voor de cover en de drukkosten van het boek, geef ik u graag een offerte vooraf.

*Of maak gebruik van de speciale

 

Contact
Als het idee u aanspreekt, of u wilt eens vrijblijvend van gedachten wisselen over uw levensverhaal, bel mij dan gerust voor meer uitleg: Marida de Boer: 06 4580 3546. Of stuur even een mailtje naar: info@maridaraketeksten.nl

Kijk voor een recensie eens naar de reactie van de opdrachtgever van Stamboom en geschiedenis van de familie Leonards’