Wat kost het?

De mooiste memoires
De gesprekken vooraf leveren vaak de mooiste memoires en de leukste anekdotes op. Herinneringen die het interessanter en spannender maken dan welk verzonnen verhaal ook. Een bijzondere levensgeschiedenis, die de moeite van het vastleggen waard is! 

Maar wat kost dat?
Een boek speciaal voor mij schrijven… Is dat niet vreselijk duur? Ik zie het u denken. Maar dat valt mee! De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, zoals de lengte van het verhaal en de omvang  van het boek (aantal pagina’s en foto’s). Maar in het algemeen kun je denken aan een prijs van ca. € 10,- per pagina. Daarvoor schrijf ik de complete tekst van uw verhaal inclusief research en meerdere interviews op locatie. Ook de kosten voor het inscannen en zonodig bewerken van een aantal afbeeldingen en foto’s voor in uw boek, is in die prijs inbegrepen. Voor afwijkende wensen, en het ontwerp voor de cover en de drukkosten van het boek, geef ik u graag een offerte vooraf.

Contact
Als het idee u aanspreekt, of u wilt eens vrijblijvend van gedachten wisselen over uw levensverhaal, bel mij dan gerust voor meer uitleg: Marida de Boer: 06 4580 3546. Of stuur even een mailtje naar: info@maridaraketeksten.nl

Kijk voor een recensie eens naar de reactie van de opdrachtgever van Stamboom en geschiedenis van de familie Leonards’