Tarieven

 

Vaste tarieven
Voor de meeste teksten hanteer ik vaste tarieven per pagina, niet per woord. Juist omdat een goede tekst alleen maar beter wordt zonder omhaal van woorden, houd ik het liever kort en bondig. En juist dát vergt vakmanschap en precisie.
Concreet: voor een A4’tje (tot ca. 500 woorden) geldt een tarief van € 50,-, inclusief inlezen en research. Voor een blog, dat doorgaans tussen de 1000 en 1500 woorden ligt, reken ik een bedrag van € 95,=. Daarmee bied ik een eersteklas tekst voor een relatief lage investering!

Uurtarief
Mijn uurtarief voor overige werkzaamheden bedraagt € 30,=. Echter, als aanvulling op een opdracht (zoals in interviews of extra research) geldt een gereduceerd tarief van € 20,- per uur. Voor een bezoek op locatie bereken ik reiskosten à € 0,20 per km.
Alle genoemde tarieven zijn ex btw. Levering ca. 5 werkdagen (afhankelijk van de opdracht), inclusief pakkende titel, foutloos geschreven, met recht op één revisie.

Elke opdracht is maatwerk
Omdat elke opdracht uniek is, stuur ik je graag vooraf een duidelijke offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Voor grotere of terugkerende opdrachten kunnen we altijd een speciale projectprijs afspreken. Maar een eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Goede afspraken
Op basis van ons gesprek (via telefoon of e-mail) maken we vooraf afspraken over de deadline en het overeengekomen tarief. Die leg ik vast in een opdrachtbevestiging, zodat de afspraken voor beide partijen duidelijk zijn. Om efficiënt te werken, vind ik snel kunnen schakelen belangrijk, en dus ben ik altijd telefonisch, per mail of via whatsapp bereikbaar.

Algemene Voorwaarden
Marida-raketeksten.nl werkt met Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op elke opdracht. Er kunnen natuurlijk altijd afwijkende voorwaarden worden afgesproken, die dan worden aangegeven in de opdrachtbevestiging.

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?