Uw eigen familieverhaal

Ieder mens heeft herinneringen aan zijn jeugd of aan de veelbewogen jaren van zijn leven. Wellicht herinnert u zich vreemde perikelen in de familiegeschiedenis of een angstvallig verzwegen familiegeheim… Vaak boeiende verhalen waarvan u een tipje van de sluier kunt oplichten. Anekdotes over een tirannieke grootmoeder of die vreemde oom die het zwarte schaap van de familie was. Maar ook uw eigen opmerkelijke levensverhaal is de moeite van het vertellen waard.

Een boeiend verhaal schrijven over de familiegeschiedenis vergt aandacht, inzicht in de situatie en een zorgvuldige aanpak. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook een vaardige pen. En daarom is het ideaal om dat aan een schrijfster over te laten, die ervoor zorgt dat het een prettig leesbaar en boeiend verhaal wordt. En zo doen we het samen. U vertelt, ik schrijf. Een fantastische manier om je eigen familiehistorie vast te leggen voor het nageslacht…

Uw levensverhaal in boekvorm!

Uw levensverhaal opgetekend in boekvorm, met authentieke details, foto’s en personen die daarin een rol spelen. Dat levert een uniek document op, dat uw nageslacht een exclusief kijkje biedt in hun eigen achtergrond en in de familiehistorie. De familie en uw (klein)kinderen zullen verrast zijn door het prachtige boekwerk dat u heeft gecreëerd. Een onvergetelijk cadeau voor uzelf en uw nazaten.

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?