Uw eigen familieverhaal

Ieder mens heeft herinneringen aan zijn jeugd of aan de veelbewogen jaren van zijn leven. Wellicht herinnert u zich nogal vreemde perikelen in de familiegeschiedenis of een angstvallig verzwegen familiegeheim… Vaak boeiende verhalen waarvan u nu wel een tipje van de sluier op kunt lichten voor het nageslacht. Anekdotes over die tirannieke grootmoeder of die vreemde oom die het zwarte schaap van de familie was. Of over de opmerkelijke carrière van uw vader of die van uzelf…

Een familieverhaal boeiend vertellen vergt aandacht, inzicht in de situatie en een zorgvuldige aanpak. Dat kost niet alleen veel tijd, maar ook een vaardige pen. En daarom is het ideaal om dat aan een schrijfster over te laten, die ervoor zorgt dat het een prettig leesbaar en boeiend verhaal wordt. En zo doen we het samen. U vertelt, ik schrijf. Een fantastische manier om je eigen familiegeschiedenis vast te leggen voor het nageslacht… Met zo’n boek heeft u een waardevol document in handen; een uniek cadeau voor uzelf of voor uw nazaten.

 

Uw levensverhaal in boekvorm!

Uw levensverhaal in boekvorm, met authentieke details, foto’s en personen die daarin een rol spelen levert een uniek document op, dat uw nageslacht een exclusief kijkje biedt in hun eigen achtergrond en familiehistorie.  Een onvergetelijk cadeau voor uw (klein)kinderen voor de komende feestdagen!