Wat kost het?

De mooiste memoires

De gesprekken vooraf leveren vaak de mooiste memoires en de leukste anekdotes op. Herinneringen die het interessanter en spannender maken dan welk verzonnen verhaal ook. Een bijzondere levensgeschiedenis, die de moeite van het vastleggen waard is! 

Maar wat kost dat?

‘Een boek speciaal voor mij schrijven… Is dat niet vreselijk duur?’ Ik zie het u denken. Maar dat valt mee, zeker als u al een en ander op papier hebt! De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, maar voor het aanvullen en corrigeren van uw eigen tekst hanteer ik een scherpe prijs per pagina.

Een scherp tarief

Als u zelf de basis al (deels) hebt geschreven,  dan herschrijf ik de complete tekst van uw verhaal voor een uiterst concurrerend tarief van ca. € 10,- per pagina, inclusief research en lay-out. Daarbij zijn ook de kosten voor inscannen en zonodig bewerken van een aantal afbeeldingen en foto’s bij de prijs inbegrepen. Ook het eerste kennismakingsgesprek is gratis én vrijblijvend. Voor het volledig schrijven, het ontwerp voor de cover en de drukkosten van het boek, geef ik u graag een offerte vooraf.

Een uniek kado!

Uw levensverhaal in boekvorm. De authentieke details en foto’s die daarin verwerkt worden, bieden de lezer een exclusief kijkje in de achtergrond van uw familie of die van uzelf. Dat levert een fraai geschreven en geïllustreerd boek op, waarmee u een onvergetelijk cadeau in handen heeft voor uw nazaten.

Contact

Als het idee u aanspreekt, of u wilt eens vrijblijvend van gedachten wisselen, bel mij dan gerust voor meer uitleg: Marida de Boer: 06 4580 3546. Of stuur even een mailtje naar: info@maridaraketeksten.nl

Kijk voor een recensie eens naar de reactie van de opdrachtgever van Stamboom en geschiedenis van de familie Leonards’

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?