Een goed verhaal vertellen

Een pakkende tekst schrijven, voor een blog bijvoorbeeld, of voor een wervende tekst op je website. Of je familieverhaal boeiend vastleggen voor het nageslacht… Je bent het al weken van plan, maar het komt er maar niet van, want eigenlijk heb je geen idee hoe je het aan moet pakken…Herkenbaar? Logisch! Want een goede tekst schrijven is een vak apart.

Teksten

Van webteksten tot brochures

Voor allerlei soorten teksten, van een korte webtekst tot een interessante blog of brochure, is een helder verhaal de beste weg naar de interesse van je klant. Een verhaal waardoor je lezer geboeid raakt door jouw product en dóór wil lezen. Maar hoe bereik je dat? Marida-raketeksten helpt je op weg.

Familieverhalen

Je eigen geschiedenis in boekvorm

Ieder mens heeft zijn eigen herinneringen aan zijn jeugd of aan de familie. Vaak boeiende verhalen die de moeite van het vastleggen waard zijn, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nazaten. Met uw eigen familieverhaal in boekvorm heeft u straks een uniek cadeau voor uw (klein)kinderen!

Meest recente blogs

  • Unmute us…we willen weer vrijheid!
    Ook de oude garde loopt mee in een protestmars! Dat waren wij dus, afgelopen zaterdag, in de tweede ‘Unmute Us!’ protestmars die in Nijmegen werd gehouden. Toegegeven, wij waren helemaal niet van plan daaraan mee …

    Lees meer

  • Opoe Sientje op een zonnige nazomerdag…
    Alweer bijna half augustus… de tijd vliegt voorbij! Ondertussen ben ik alweer hoog en breed terug van vakantie, en het lijkt bijna of we niet weggeweest zijn. Het was heerlijk hoor, begrijp me niet verkeerd, …

    Lees meer