Een goed verhaal vertellen

Een pakkende tekst schrijven, voor een blog bijvoorbeeld, of voor een wervende tekst op je website. Of je familieverhaal boeiend vastleggen voor het nageslacht… Je bent het al weken van plan, maar het komt er maar niet van, want eigenlijk heb je geen idee hoe je het aan moet pakken…Herkenbaar? Logisch! Want een goede tekst schrijven is een vak apart.

Teksten

Van webteksten tot brochures

Voor allerlei soorten teksten, van een korte webtekst tot een interessante blog of brochure, is een helder verhaal de beste weg naar de interesse van je klant. Een verhaal waardoor je lezer geboeid raakt door jouw product en dóór wil lezen. Maar hoe bereik je dat? Marida-raketeksten helpt je op weg.

Familieverhalen

Je eigen geschiedenis in boekvorm

Ieder mens heeft zijn eigen herinneringen aan zijn jeugd of aan de familie. Vaak boeiende verhalen die de moeite van het vastleggen waard zijn, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nazaten. Met uw eigen familieverhaal in boekvorm heeft u straks een uniek cadeau voor uw (klein)kinderen!

Meest recente blogs

  • Nieuwe inspiratie
    Het lijkt erop dat we de paraplu nu eindelijk kunnen inruilen voor een parasol! Niet dat er geen regen meer komt, hè, maar mét het zonnetje en de volle terrassen krijgt ook mijn energie weer een boost.
  • Het belang van blogs
    Waarom zou je urenlang ploeteren op een verhaal dat nauwelijks een paar likes oplevert… Als je dat denkt, kun je maar beter even doorlezen! Want onderzoek toont aan dat regelmatig een goed blog publiceren, je maar liefst 50 procent meer bezoekers oplevert…