Familieverhalen

Je eigen familieverhaal in boekvorm!

Ieder mens heeft zijn eigen herinneringen aan zijn jeugd, of aan de gebeurtenissen in de familie. Dat zijn vaak boeiende verhalen en leuke anekdotes, die de moeite van het vastleggen waard zijn. Of uw leven nou veelbewogen is geweest of juist conventioneel, wellicht vol onwrikbare familietradities. Intrigerende verhalen met een lach en een traan, soms met bizarre belevenissen of doodgezwegen ‘familiegeheimen’..

 

 

De geschiedenis van de familie Leonards‘.
Zo maakte ik samen met een opdrachtgever een prachtig boek over de historie van zijn familie. Een fantastische opdracht, die ons beiden maanden aan het boek in wording gekluisterd hield.

Je familiegeschiedenis is de moeite waard!
Als u besluit de geschiedenis van uw jeugd of van uw leven vast te leggen, geeft u uw nageslacht inzicht in hun eigen achtergrond en familiehistorie. Dat maakt het een uniek cadeau voor kinderen en kleinkinderen. Want wat is er tenslotte leuker en boeiender dan een boek over het leven van je eigen voorouders? 

Uw eigen familieverhaal in boekvorm
Aan de hand van een aantal gesprekken leggen we uw persoonlijke verhaal vast, aangevuld met anekdotes, en feiten en situaties die het tijdsbeeld verder inkleuren. Daarnaast kunnen ook foto’s en documenten als brieven, kindertekeningen of krantenknipsels in uw boek worden verwerkt. U bent de regisseur; U bepaalt zelf wat belangrijk is en wat erin komt en wat niet. Het uiteindelijke verhaal wordt ingedeeld aan de hand van thema´s of chronologische gebeurtenissen, zodat het een prettig leesbaar geheel wordt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat kost het?

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?