Teksten

Een goede tekst schrijven… toch lastiger dan je denkt

Je weet precies wat je wilt vertellen. Gewoon een helder en boeiend verhaal. Maar vreemd genoeg lukt het maar niet dat goed op papier te krijgen. Herken je dat? Logisch, want schrijven is méér dan alleen woorden aan elkaar plakken. Het kost je de nodige tijd en moeite én gevoel voor taal om je boodschap helder te verwoorden. To-the-point en aansprekend, zodat mensen verrast zijn en dóór willen lezen. En dát is nou precies wat tekstschrijvers doen.

Duidelijke informatie
De wereld van nu is meestal visueel gericht. Heldere beelden.‘What you see is what you get.’  Toch is de meeste informatie nog altijd schriftelijk. Daarom zijn goede teksten zo belangrijk. Want hoe interessant jouw verhaal ook is, als je het niet duidelijk kunt uitleggen, komt de boodschap niet over.

Meteen aan de slag
Dus breek je hoofd niet langer over die klus en bel me. Want ik schrijf die tekst in no time voor een schappelijke prijs. Als je weet wat belangrijk is, wie je doelgroep is, en wat je precies wilt vertellen, dan kunnen we meteen aan de slag. Kijk maar eens bij onderstaande informatie.

Werkwijze

Tarieven