Nieuwe inspiratie

Eindelijk mooi weer! Het lijkt erop dat we de paraplu nu eindelijk kunnen inruilen voor een parasol! Niet dat er geen regen meer komt, hè, het blijft natuurlijk wel Nederland. Maar het lekker samen op een terrasje van de zon genieten, ontspannen kletsen met vrienden, dat heb ik zó gemist… net als de iedereen natuurlijk. Maar het deed echt wat met mijn humeur én mijn energie.

Veel mensen vroegen me of ik met een nieuw boek bezig was, maar dat wist ik steeds handig te omzeilen. Want dat stomme covid-virus, dat al onze sociale contacten plat legde, beroofde me ook van inspiratie. Maar mét het zonnetje en de volle terrassen heeft ook mijn energie weer een boost gekregen. Ik wil weer aan de slag met nieuwe, creatieve ideeën, die nu opeens als vlinders door mijn hoofd dansen. Blogs en webteksten schrijven, doorgaan met het boek dat ik ruim een jaar geleden ongemotiveerd aan de kant heb geschoven. Een spannend verhaal dat ik nu nieuw leven in ga blazen!

Daarnaast wil ik vanaf vandaag iedere twee weken een nieuwe blog publiceren. Maar dan wel anders dan mijn eerste, veel te technische blog. Mijn zoon, die het kritisch doorlas, schudde afkeurend zijn hoofd ‘Dat gaat niemand zo lezen!’ reageerde hij meewarig. Dus heb ik er haastig wat kleurige plaatjes aan toegevoegd, al konden die de miskleun natuurlijk niet ongedaan maken. Voor technische tips zijn immers genoeg experts te vinden op internet.

Daarom ga ik het vanaf vandaag over een andere boeg gooien. Ik schrijf over mijn eigen vorderingen en tegenslagen, en iedereen, die geïnteresseerd is in mijn schrijfcapriolen, kan me volgen in mijn blogs. Over de vorderingen in mijn boek en verhalen die ik opteken voor families en hun nageslacht. Intrigerende verhalen en intieme stukjes geschiedenis, waarin de rode draad van een familie blootgelegd wordt. Compleet met grappige anekdotes en voor de buitenwereld verborgen geheimen of familiedrama’s. Natuurlijk is dat geen voorwaarde, maar het maakt het verhaal wel extra smeuïg.

Mensen die hun geschiedenis voor het nageslacht willen vastleggen voor het verloren gaat, kiezen natuurlijk hun eigen stijl. Zoals Gerard Leonards deed, in het boek dat ik voor hem schreef: Geschiedenis van de familie Leonards. Maar voorlopig wil ik je gewoon inspireren om mijn tweewekelijkse blog met veel plezier te lezen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt automatisch mijn laatste blog. En vind je mijn ontboezemingen de moeite waard, deel ze dan gerust met familie en vrienden. Hoe dan ook: veel leesplezier!

3 gedachten over “Nieuwe inspiratie”

    • Ja, die terrassen! Heerlijk dat we daar weer kunnen zitten, terwijl het ook nog eens een boost geeft aan mijn inspiratie! Ideale combi toch?

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Open chat
Contact?
Hallo 👋
Kan ik je helpen met meer info?